Kraj za seriju Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona!

Turska serija Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona je trebala da ima 26 epizoda. Kažemo trebala, jer će se serija završiti mnogo pre predvidjenog finala!

Kraj za seriju Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona!

Foto Credits: IMDB

Još jedna turska serija postala je žrtva niskog rejtinga. Pad gledanosti je bio koban za seriju Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona. Umesto predvidjenih 26, gledaćemo samo 16 epizoda ova turske serije. Dakle, finalna epizoda ovog projekta biće upravo epizoda 16.

Informacija je potvrdjena od strane Fox TV-a na kojem se serija emituje i zaista je razočarala sve fanove ovog projekta.

Podsećamo, radnja u ovoj turskoj TV seriji se dešava u četrdesetim godinama 20. veka u rudnicima gradića Zoguldak i donela je priču o borbi rudara protiv postojećeg poretka i gotovo nemogućoj ljubavi Gulfem i Davuta. Između para koji pripada drugačijim staležima su mnoge prepreke. Da li je ljubav dovoljno moćna da to sve savlada? Videćemo do kraja ove serije.

Uloge u seriji Kanunsuz Topraklar tumače Ugur Gunes, Esra Bilgic, Kaan Tasaner, Murat Daltaban, Mine Teber. Pored njih u seriji glume Ezgi Celik, Onuryay Evrentan, Bora Sivri, Eylul Su Sapan i drugi.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Gold Film, a premijera serije je bila 29. septembra 2021. godine.

NOVO - Film Babamin Kemani / Violina mog oca – novi turski globalni hit!

 By: Milt-TV Exposed