Film Babamin Kemani / Violina mog oca – novi turski globalni hit!

Nakon uspeha filmova Čudo u ćeliji broj 7 i Kagittan Hayatlar / Životi od papira, bilo je samo pitanje vremena kada će neki novi filmski projekat iz Turske osvojiti srca gledalaca širom sveta.

Film Babamin Kemani / Violina mog oca – novi turski globalni hit!

Foto Credits: IMDB

Od filma Kagittan Hayatlar nije prošlo mnogo, a turski producenti već imaju novi hit. U pitanju je film Babamin Kemani / Violina mog oca, koji polako osvaja srca sve većeg broja gledalaca Netflix digitalne platforme.

Naizgled jednostavna radnja, priča o ujaku koji preuzimanje staranje o nećakinji sa kojom deli strast prema muzici, čak nije ni mnogo promovisana na Netflixu. Ljudi zaduženi za marketing su očigledno smatrali da ovakva priča teško da može da zainteresuje gledaoce filmova na njihovoj digitalnoj platformi. Dileme nema – pogrešili su.

Prema zvaničnim podacima, film Babamin Kemani sa Enginom Altanom Duzyatanom i Belcim Bilgin u glavnim ulogama je ušao u sam vrh ne-engleskih filmova na Netflixu širom sveta. Film je na 4. poziciji među svim Netflix filmskim projektima i 5. po broju najbolje pozicije po državama. U Sjedinjenjim Američkim Državama je ušao čak u top 10, što je zaista odličan uspeh.

Zaista lep rezultat ovog filma koji je još jednom pokazao da turski kinematografi znaju da naprave zaista dobar i kvalitetan film.

NOVO - Uskoro počinje nova turska dnevna serija Canim Annem / Moja draga majko

 By: Milt-TV Exposed