Yali Capkini ne posustaje, potop za seriju Yalniz Kurt!

Juče je emitovano pet novih epizoda turskih TV serija. Najgledanija je ponovo bila serija Yali Capkini, koja je zabeležila novi porast gledanosti u total kategoriji!

Yali Capkini ne posustaje, potop za seriju Yalniz Kurt!

Foto Credits: Dizilah

Pred serijom Yali Capkini nije bio lak zadatak. Juče je nastavljena serija Arka Sokaklar, koja već godinama važi za veoma uspešan i dobro gledan projekat. Tu je bio i nastavak serije Yalniz Kurt, ali za Yali Capkini “nema zime”.

Četvrta po redu epizoda serije Yali Capkini koja je emitovana juče, u petak, 14. oktobra ostvarila je sjajan rejting. U total kategoriji ostvarena je brojka od 9.54 što je porast od 0.94 u odnosu na prošlu. U AB kategoriji je zabeležen blagi, neznatan pad od 0.13, pa je brojka bila 7.58. Rast je zabeležen i u ABC1 kategoriji i to za 0.63, pa je rejting u toj kategoriji nove epizode iznosio 9.04. Brojke koje raduju sve fanove ovog projekta.

Sinoć je počela 17. epizoda serije Arka Sokaklar. Prva epizoda ovog nastavka donela je neobičan rejting kada su u pitanju brojke. Total rejting je bio 4.17, AB 1.82 a ABC1 2.84.

Serija Iyilik / Dobrota je malo popravila stanje kada je u pitanju gledanost. Rejting u total kategoriji šeste epizode druge sezone bio je 3.31 (+0.35 nego u prošloj). U AB kategoriji rejtinga brojka je bila 2.00 (+0.53) a u ABC1 3.24 (+0.99).

Nakon što je poprilično ambiciozno najavljivana, nova sezona serije Yalniz Kurt / Usamljeni vuk je nakon prve epizode doživela pravi mali potop, odnosno rejting ispod proseka u svim kategorijama. Tako je brojka u total kategoriji bila 2.91, što je bilo dovoljno da seriju svrsta tek na 12. mesto medju najgledanijim programima. U AB kategoriji ostvaren je rezultat od 2.24, a u ABC1 2.82. Naravno, tek je početak, ali ovo sigurno nije start kakvom su se nadali kreatori projekta i fanovi.

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor sada i zvanično može da strahuje za opstanak. Total rejting epizode 7 sezone 2 je pao za 0.21 u odnosu na prošlu pa je brojka bila 1.90. U AB kategoriji je zabeležen pad od 0.29, pa je rejting u njoj bio 2.39. U ABC1 je zabeležen neznatan porast u odnosu na epizodu 6, od 0.11, pa je brojka iznosila 2.82.

NOVO - Uzbuđenje raste pred novu epizodu serije Camdaki Kız / Devojka iza stakla

By: TV Exposed