Ebru Şahin potvrdila da je u vezi (FOTO)

Nakon mnogo pisanja o ljubavnom životu mlade glumice Ebru Sahin, ona je odlučila da se sa svojim izabranikom pojavi na javnom mestu. Na taj način je htela da jasno stavi do znanja sa kim je u vezi i prekine pisanja turske štampe, koja joj nisu uvek bila naklonjena. Ebru je u vezi sa dvadesetpetogodišnjim košarkašom ...

Ebru Şahin potvrdila da je u vezi (FOTO)

Nakon mnogo pisanja o ljubavnom životu mlade glumice Ebru Sahin, ona je odlučila da se sa svojim izabranikom pojavi na javnom mestu.

Na taj način je htela da jasno stavi do znanja sa kim je u vezi i prekine pisanja turske štampe, koja joj nisu uvek bila naklonjena. Ebru je u vezi sa dvadesetpetogodišnjim košarkašom Cedi Osmanom. Mladi par se pojavio pred kamerama, držeći se za ruke i na taj način otklonio sve dileme.

Cedi Osman je turski košarkaš koji trenutno nastupa u NBA ligi za ekipu Cleveland Cavaliers.

Ebru je poznata iz serija Hercai (2019), Suursuz Ask (2019) i Istanbullu Gelin (2017). Pored tih serija glumila je i u Yasak Elma, Savasci i u još nekoliko manje poznatih projekata. U proteklom periodu se upravo zbog ljubavnog života i tračeva našla u centru medijskih skandala. Više o tome možete pročitati - OVDE.

By: TV Exposed