Raste interesovanje za seriju Senden Once | Pre tebe

Serija pod nazivom Senden Once | Pre tebe, u kojoj glume dve poznate glumice, uskoro će dočekati publiku na Kanalu D.

Raste interesovanje za seriju Senden Once | Pre tebe

Foto Credits: IMDB

Glavne ženske uloge u seriji Senden Once | Pre tebe, u kojoj je Alp Navruz glavni glumac, su Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya.

Izvanredan je bio i trejler serije Senden Once, za koju se očekuje da svojom pričom privuče gledaoce. Prvi trejler projekta Senden Once koji se već dugo priprema u produkciji D Media, objavljen je u novogodišnjoj noći.

Promotivni video, u kome se osećala napetost, uzbuđenje i strast, izazvao je radoznalost.

Uzbudljiva priča u senci intriga i izdaje

Sama najava serije, u kojoj glume Alp Navruz, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya, nagovestila je da će na ekran doći uzbudljiva priča oblikovana u senci intriga i izdaje.

Serija Senden Once | Pre tebe, o kojoj je već počelo da se priča impresivnim nastupom Alpa Navruza, snažnom glumom Sinem Unsal i upečatljivom ulogom Nilperi Sahinkaye, privući će pažnju svojim lokacijama snimanja, kao i pričom.

Da li zaista verujete u lojalnost svog muža?“

Prema trejleru bićemo svedoci besa i pokazivanja moći dva ženska lika koji se međusobno izazivaju i spremni su da se bore.

Trejler je postavio pitanje kakva je veza između lika Hakana kojeg tumači Alp Navruz i dve žene koje se ne klanjaju jedna drugoj.

Senden Once, u kojem se dovode u pitanje izdaja, ljubav i odanost, po scenariju Basak Anigun i režiji Feride Kaytan, uskoro će se pojaviti na TV ekranu na Kanalu D.

NOVO - Loš start serije Yildizlar Bana Uzak | Zvezde su daleko od mene

By: TV Exposed