Sukob na setu serije Ariza?!

Turski mediji prenose vest o navodnom sukobu na setu serije Ariza. Prema njihovim natpisima, Ayca Aysin Turan i Ahmet Mumtaz Taylan su iz nekog razloga bili izuzetno ljuti na drugog režisera projekta Savasa Ilhana. Bilo je nekakvih problema na setu, koji po svemu sudeći tek sada izbijaju na svetlost dana. Ayca i Ahmet su navodno ...

Sukob na setu serije Ariza?!

Turski mediji prenose vest o navodnom sukobu na setu serije Ariza.

Prema njihovim natpisima, Ayca Aysin Turan i Ahmet Mumtaz Taylan su iz nekog razloga bili izuzetno ljuti na drugog režisera projekta Savasa Ilhana. Bilo je nekakvih problema na setu, koji po svemu sudeći tek sada izbijaju na svetlost dana. Ayca i Ahmet su navodno tražili zamenu tog režisera, na šta je Yesim Salkim koji voli Savasa bio veoma ljut i povisio glas na njih. Na kraju, režiser je napustio set na insistiranje glumaca. To je na neki način uticalo da Olga Toker dođe u sukob sa jednom od šminkerki koju je unajmila Ayca Aysin Turan. Šminkerka je bila uvređena, pa je ceo slučaj došao i do policije!

Na kraju, došlo je do pomirenja, ali ne i dobrih vesti za seriju Ariza. Rejting serije je pao i odlučeno je da finale projekta bude u 30. epizodi.

NOVO - Alp Navruz u pregovorima za nekoliko uloga

By: TV Exposed