Troje glumaca napušta seriju Baba / Otac u novoj sezoni

Serija Baba / Otac nastavlja da se susreće sa publikom na Show TV-u utorkom uveče. U seriji, u kojoj su Haluk Bilginer i Tolga Saritas u glavnim ulogama, postoji izuzetna priča i efektna glumačka ekipa.

Troje glumaca napušta seriju Baba / Otac u novoj sezoni

Foto Credits: Internet Haber

Ozge Yagiz se uspešno prikazuje u liku Busre, dok se pojavljuje i Hakan Kurtas, kojeg gledamo kao Ilhana.

Velika “eksplozija” očekivana u prvoj sezoni nije se dogodila u seriji Baba. Pre početka serije bilo je veliko očekivanje kada su najavljeni i radnja i glumačka postava.  Serija Otac, koja se izdvaja kao produkcija koja može da obeleži 2022. godinu, nažalost nije mogla da iznese tako efektan učinak u rejtingu, barem ne za sada.

Međutim, TV serija Baba / Otac ima lojalnu publiku i ova publika, koja je bila zadovoljna tokom priče, nikada nije napustila seriju. To je obezbedilo izvesnu stabilnost u gledanosti. Na ovaj način Show TV je odobrio drugu sezonu ovoj turskoj seriji. Zbog toga su obožavaoci serije zadržali veliko interesovanje, a nastavak serije im je bio kao poklon.

Kada je reč o  drugoj sezoni serije Baba, pojavljuju se i imena koja neće biti uključena u priču. Macit Koper, Beril Pozam i Oktay Cubuk već imaju nove projekte, odnosno serije i neće se pojaviti u nastavku serije Otac.

NOVO - Veliko prijateljstvo na setu serije Destan!

By: TV Exposed