Tozluyaka i Yasak Elma u borbi za termin?!

Serija Tozluyaka, koju je na ekrane kao letnju seriju doneo kanal Fox TV, na vrhu je gledanosti od prve epizode.

Tozluyaka i Yasak Elma u borbi za termin?!

Foto Credits: Internet Haber

Tozluyaka, koja je u početku bila kliše, ali svojom pričom i glumom nadmašuje sve svoje konkurente, svake nedelje svojim uspesima dodaje novi. Serija je ostavila traga na ovo leto i u rejtingu i na društvenim mrežama. Dolazeći na ekran sa svojom šestom epizodom, Tozluyaka nastavlja da povećava rejting svake nedelje. Dok većina letnjih serija ne uspeva u gledanosti, ovaj projekat je iznad proseka.

Ova turska TV serija, koja govori o sukobima između mladih ljudi, bila je najgledanija TV serija prošle nedelje. Serija Tozluyaka takođe dobija izuzetnu stopu gledanja na YouTube-u. Naročito sa poslednjom objavljenom epizodom, postignut je veliki uspeh.

Prvu epizodu serije, koja je podeljena pre mesec dana, do danas je pogledalo 10 miliona ljudi. Drugi trejler šeste epizode, objavljen nedavno, za samo dva dana pogledalo je više od 2 miliona gledalaca. Ovaj uspeh i na rejtingu i na društvenim mrežama otkrio je mogućnost nastavka serije u zimskoj sezoni.

Ako Tozluyaka nastavi sa ovakvim rejtingom, Fox TV će želeti da nastavi seriju u narednoj sezoni. Međutim, ova odluka ima određene posledice. Yasak Elma / Zabranjena jabuka, jedna od najuspešnijih serija zimske sezone Fox TV-a, takođe se emituje ponedeljkom uveče. Ostaje da vidimo da li će doći do situacije da se dve uspešne serije bore oko termina i kako će to biti rešeno.

View this post on Instagram

A post shared by Yasak Elma (@yasakelmafox)

NOVO - Da li su se Ozge Yagiz i Gokberk Demirci pomirili?

By: TV Exposed