Sukru Ozyildiz – najbolji glumac 2020. godine u izboru magazina CQ

Glumac Sukru Ozyildiz je u svom poslednjem intervjuu priznao da je veoma zabrinut uoči premijere nove serije Akinci. Kako Sukru ističe više je reč o tremi i neizvesnosti kako će publika sve to da prihvati. Šest meseci se aktivno pripremao za ovu ulogu. Trenirao je na fizičkoj snazi, usavršavao borilačke veštine i upotrebu oružja. Bio ...

Sukru Ozyildiz – najbolji glumac 2020. godine u izboru magazina CQ

Glumac Sukru Ozyildiz je u svom poslednjem intervjuu priznao da je veoma zabrinut uoči premijere nove serije Akinci.

Kako Sukru ističe više je reč o tremi i neizvesnosti kako će publika sve to da prihvati. Šest meseci se aktivno pripremao za ovu ulogu. Trenirao je na fizičkoj snazi, usavršavao borilačke veštine i upotrebu oružja. Bio je uvređen kada je pročitao da Turska ne može da napravi priču o superheroju. Ozyildiz smatra da je mnogima tu zasmetao – budžet. NTC Medya je izdvojila veliku količinu novca za projekat serije Akinci, na čemu je on zahvalan. Zbog toga će kako kaže ceo projekat biti na veoma visokom nivou.

Sukru Ozyildiz se zahvalio magazinu CQ na tome što je izabran za najboljeg glumca ove godine. Podsećamo da se Sukru ove godine nije pojavio na ekranima, tako da je nagradu praktično dobio za budući rad. Time je stavljena još veća pažnja na novu seriju Akinci.

NOVO - Cagatay Ulusoy na minut na setu serije Cukur?!

By: TV Exposed