Veda Mektubu / Oproštajno pismo i dalje drži interesovanje gledalaca

Popularna TV serija Kanala D Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koju producira Most Production, a na poziciji producenta je Gul Oguz, stigla je na ekran sa svojom novom epizodom.

Veda Mektubu / Oproštajno pismo i dalje drži interesovanje gledalaca

Foto Credits: IMDB

U glavnim ulogama su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Rabia Soyturk, Emre Kivilcim i Bennu Yildirimlar, a serija je nastavila da privlači pažnju publike svojom 17. epizodom, što je još jednom dokumentovano gledanošću.

Zbog pada gledanosti tokom letnjeg perioda dolazi do pada gledanosti i serije Veda Mektubu.

Međutim, kada se uzmu u obzir sve produkcije, serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja je postigla najbolju gledanost dana u grupi rejtinga ABC1, nastavlja da privlači pažnju publike i u letnjem periodu.

Za ekipu je bilo prijatno što se o seriji Veda Mektubu mnogo pričalo i na društvenim mrežama, uprkos letnjem efektu, zbog impresivnih nastupa glumaca serije, koja ima snažnu priču, i činjenice da je priča čini zanimljivijom u svakoj novoj epizodi.

Uzbudljiva epizoda pred nama

Druga imena u sporednim ulogama u glumačkoj ekipi Veda Mektubu, čiju priču režira Deniz Celebi Dikilitas su: Hakan Karsak, Ummu Putgul, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Cakman , Kerem Alp Kabul, Asya Butcher, kao i Elif Uslusoy, Deniz Altan i Elena Viunova.

Serija Veda Mektubu, koja je dobila priznanje za svoju dirljivu priču, kao i za bogatu glumačku ekipu, nastaviće da upoznaje publiku i na leto svojim novim epizodama.

Objavljen je i prvi trejler nove 18. epizode ​​serije, koja će biti prikazana u ponedeljak, 10. jula. U njemu je postalo jasno da nas očekuje uzbudljiva epizoda - Ziya je u bolnici!

NOVO - Još dve epizode do kraja serije Gulcemal

By: TV Exposed