Glavni glumci serije Hercai zatrpani ponudama za nove uloge

Glavni glumci turske serije Hercai, Ebru Sahin i Akin Akinozu dobili su veliki broj ponuda za nove uloge. Oboje još uvek razmatraju ponude, čitaju scenarije i očekuje se da u narednom periodu donesu konačnu odluku.

Glavni glumci serije Hercai zatrpani ponudama za nove uloge

Foto Credits: Gurses Gazetesi

O ponudama za Ebru Sahin se ne zna mnogo. Poznato je da je dobila neke veoma zanimljive ponude vodećih produkcionih kompanija, bez preciziranja o kojim serijama se radi. Akin Akinozu trenutno pregovara sa tri kompanije. Akinozu je u pregovorima sa MF Yapimom, kompanijom BKM i Sinegrafom. Kompanija BKM priprema seriju Intikam. Režiser na ovom projektu će biti Hilal Saral. Kompanija Sinegraf radi na seriji Vuk samotnjak ili Usamljeni vuk, kako vam je draže. Producent te serije će biti Osman Sinav. MF Yapim priprema nekoliko serija, uključujući rimejk korejske drame The Innocent Defendant.

Pred glumcima serije Hercai je težak zadatak da izaberu pravu ulogu za nastavak svoje karijere. U danima koji slede, po donošenju odluka i potpisivanja ugovora, možete očekivati vesti u kojim serijama ćemo gledati Ebru i Akina.

NOVO - Kraj za seriju Marasli?!

By: Milt-TV Exposed