Venčanje Devin i Aslana će obeležiti novu epizodu serije Aile / Porodica

Zanimljiva promocija nove epizoze serije koja nosi potpis kompanije Ay Yapim, a emituje se na Show TV-u, Aile / Porodica povećala je uzbuđenje.

Venčanje Devin i Aslana će obeležiti novu epizodu serije Aile / Porodica

Foto Credits: Haberler

Serija Aile, koja je na vrhu gledanosti sa svojim emitovanim epizodama i prva na listi trendova na društvenim mrežama, stiže sa epizodom koja će ove nedelje zaključati gledaoce uz TV ekrane.

Za sve tri do sada emitovane epizode ​​serije vladalo je veliko interesovanje publike, a u prilog ovakvoj situaciji idu i dobre ocene dobijene u gledanosti.

U novim epizodama serije Aile / Porodica, očekuje se da se jedna po jedna otkrivaju tajne lika Cihana, kojeg tumači sjajni Nejat Isler.

Mnogo zabavnih ali i komplikovanih trenutaka

Biće važnih dešavanja u 4. epizodi serije Aile, koja će biti prikazana u utorak, 28. marta, gde uzbuđenje raste. Venčanje Aslana i Devin pružiće mnogo zabavnih trenutaka u novoj epizodi.

 U promociji, odnosno video najavi nove epizode je prikazano venčanje Aslana i Devin. Hulya, koja ne može da kontroliše svoj bes nakon što je Devin rekla da neće uzeti prezime Soykan, raspravlja se sa Aslanom oko ovog pitanja.

Hulyina rečenica: „Onda vidi koliko ti može biti odana žena koja ne želi da uzme tvoje prezime!“,  privlači pažnju.

Cihanov dolazak na venčanje je zbunjujući. Postoji mogućnost da se jačanje komunikacije između Devin i Cihana, započeto seansama, pretvori u liniju kvara u kasnijem delu priče i duboko utiče na odnos Aslana i Devin. Znajući da je Cihan otišao kod Devin na terapiju, zanimljivo je da li će Hulya to reći Aslanu.

Zvuk eksplodirajućih pucnjava takođe obeležava promociju, a „Ko je upucan?“ dolazi pitanje. Četvrta po redu, nova epizoda serije Aile / Porodica sastaće se sa publikom na ekranu Show TV-a u utorak, 28. marta.

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti razbija Yali Capkini!

By: TV Exposed