Serija Kizilcik Serbeti razbija Yali Capkini!

Nursema je postala najistaknutiji lik u poslednjem periodu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na TV ekranu Show TV-a petkom uveče.

Serija Kizilcik Serbeti razbija Yali Capkini!

Foto Credits: Internet Haber

Razlog zašto se toliko govori o liku koji tumači Ceren Yalazoglu je taj što u društvu ima previše takvih mladih devojaka. Nursema, glas mladih devojaka koje su odrasle u konzervativnim porodicama i koje su morale da nastave život odlukama svoje porodice, ističe se kao ženski lik koji je nedavno ostavio trag na televizijskom ekranu.

Pošto se Nursema udala za čoveka kojeg nije volela i bila je izložena nasilju na dan venčanja, odnosno Ibrahim ju je gurnuo kroz prozor, serija Kizilcik Serbeti imala je ogromnu eksploziju interesovanja.

Sve veća gledanost

Sa veoma uspešnim nastupom Ceren Yalazoglu, serija Kizilcik Serbeti privukla je milione gledalaca. Ova situacija je dovela do toga da se serijal Yali Capkini oprosti od dvocifrene ocene i pažnja se usmeri na Kizilcik Serbeti.

U petak, 24. marta, eksplodirala je gledanost serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Serija, koja se popela na brojku 11 u grupama AB i ABC1, takođe je uspela da postane najgledanija serija, kao i prošle nedelje. Ne bi trebalo da bude iznenađujuće ako Kizilcik Serbeti bude prvi u sve tri kategorije sledeće nedelje. Berkay Akdemir, koji igra Nurseminog muža za koga se udala i učinio joj zlo, takođe je bio u teškoj poziciji kada su u pitanju društvene mreže i komentari.

U komentarima na društvenim mrežama, Nursema je dobila podršku sledećim rečima. „Kako sam bio srećan kada je Nursema sve objasnila i svima rekla. Znam da serija nije stvarnost, ali u ovoj zemlji ima ljudi poput Nurseme, bio sam srećan kao da su to oni rekli.”.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun, Sila Turkoglu i Demet Ozdemir na vrhu nove liste!

By: TV Exposed