Novi odlazak iz serije Kurulus Osman

Serija Kurulus Osman, pauziraće najverovatnije u julu i avgustu, a pripreme za četvrtu sezonu biće završene tokom ovog perioda. Burak Ozcivit, koji uspešno tumači lik Osman Beya u seriji, takođe je u svojoj izjavi rekao da su veoma naporno radili na setu i da još nema tačne informacije o finalu sezone.

Novi odlazak iz serije Kurulus Osman

Foto Credits: Haber Global

Dok glumci TV serije Kurulus Osman nastavljaju da intenzivno rade u napornim uslovima, milioni gledalaca na televizijskom ekranu željno iščekuju svaku novu epizodu. Ovaj istorijski projekat, koji je bio na vrhu sa najboljim rejtingom u sezoni, pokazao je stabilan trend kada je u pitanju gledanost tokom sezone 2021-2022.

Reč je o seriji koja ne samo da privlači pažnju svojom pričom, već privlači pažnju i svojim novim likovima i uspeva da dovede milione gledalaca pred TV ekrane sredom uveče sa ocenama koje dobija. Činjenica da je to važan i jedan od dva najuspešnija projekta sezone čini da svaka vest o ovom projektu i novoj sezoni prođe uz dosta pažnje.

Najnovijim vestima biće uznemireni fanovi Erkana Avcija, jer glumac koji je u seriji dve sezone igrao lik Aye Nikole, odlazi na kraju ove. Mnogi smatraju da je njegov lik bio važan deo priče i da je Erkan uradio sjajan posao.

Erkan Avci, kojeg gledamo sa efektnim nastupom u poslednje dve sezone u TV seriji Kurulus Osman, pridružio se imenima kojih neće biti u priči serije u četvrtoj sezoni.

NOVO - Caglar Ertugrul otkrio kom kolegi iz serije Teskilat se divi

By: TV Exposed