Su Burcu Yazgi Coskun, Sila Turkoglu i Demet Ozdemir na vrhu nove liste!

Mladi turski glumci su na dnevnom redu kao istaknuta imena na društvenim mrežama prošlog perioda.

Su Burcu Yazgi Coskun, Sila Turkoglu i Demet Ozdemir na vrhu nove liste!

Foto Credits: haber7

Među ženskim glumicama, Su Burcu Yazgi Coskun zauzima tron popularnosti sa Silom Turkoglu, koje se često smenjuju u borbi.

Dok je Demet Ozdemir došla sa serijom Adim Farah / Zovem se Farah, Rabia Soyturk je bila iznenađenje poslednjih nedelja. Međutim, u istraživanju Adba.tv od 14. do 20. marta, Rabia Soyturk je trenutno na 10. mestu prema broju primljenih poruka na društvenim mrežama. Njen postepeni uspon je očekivanje nekadašnje popularnosti, ali će to postati evidentno u budućnosti.

U tabeli u kojoj Su Burcu Yazgi Coskun nastavlja da prima najviše poruka sa likom Asiye u TV seriji ATV Kardeslerim / Moja braća, ove nedelje je na prvom mestu sa 97 hiljada 500 poruka.

Sve veća razlika

Njena najbliža rivalka je Sila Turkoglu, glumica serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u. Međutim, iz 49.300 poruka upućenih Turkogluu vidi se da se razlika između njih znatno povećala.

Demet Ozdemir, koja je ponovo privukla pažnju serijom Adim Farah / Zovem se Farah, već neko vreme drži 3. mesto liste. Ali razlika sa SilomTurkoglu je velika. Ozdemir, koja je treća na listi sa 28 hiljada 400 poruka, čini se da je veoma teško sustići svoje konkurentkinje.

Rabia Soyturk, koja igra glavnu ulogu u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo, takođe je ušla na listu na 10. mestu.

Evo i kompletne liste top 10.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Ecem Sena Bayir iznenadila izjavama o sebi

By: TV Exposed