Ecem Sena Bayir iznenadila izjavama o sebi

TV serija Kardeslerim / Moja braća nastavlja se sa svojom 3. sezonom i mlada imena u priči serije su na putu da postanu popularna ličnost.

Ecem Sena Bayir iznenadila izjavama o sebi

Foto Credits: Al Bawaba

Ecem Sena Bayir, koja je dala život Afri, jednom od uticajnih likova u seriji, takođe je postala ime koje je nedavno privuklo veliku pažnju.

U TV seriji Kardeslerim / Moja braća ima mnogo mladih glumaca i odlična je prilika da na početku karijere budu u tako popularnoj produkciji. Ecem Sena Bayir je uspela da bude jedno od imena koje je iskoristilo ovu priliku.

Ono što se desilo između Ogulcana i Afre uticalo je na fanove serije Kardeslerim. Nestrpljivo čekanje na društvenim mrežama da je Afra napustila priču se nastavlja. Detalji o kontinuitetu ovog lika postaće jasni u novim epizodama serije.

Iskrene izjave

Ecem Sena Bayir je izjavila da je ona osoba koja dobro pamti i da je u tome uspešna. Odgovarajući na pitanja sa koleginicom, glumicom Esrom Kilic na Atv-ovom Youtube kanalu, mlada glumica je dala zanimljivu izjavu o marljivom radu. Rekla je:

„Pokušavam da sam vredna, ali u svom normalnom životu mogu sebe nazvati lenjom u smislu napornog rada. Ali ja sam vredna u svom poslu.”.

Glumica je priznala i da je varala u školi. Ecem i Esra su dobile pitanje „Ko od vas najviše vara?“.  Esra Kilic je samouvereno izjavila da nikada nije varala. Ecem Sena Bayir, koja je postala popularna kao Afra u TV seriji Kardeslerim, rekla je:

„Da li je prevara kao lekcija? Uf, prošlo je toliko godina, ali sam varala.". Ecem je rekla da je takođe bila veoma efikasna u ignorisanju lekcija tokom svojih školskih godina. Očigledno je da školske godine glumice ne mogu biti dobar primer za ovu TV seriju. Izrazivši da mnogo koristi i društvene mreže, mlada glumica je rekla: „Radim sav uzaludan posao“ i nasmejala se.

NOVO - Serija Ego je postala adresa elegencije

By: TV Exposed