Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka privlači sve više pažnje

Treća epizoda turske televizijske serije Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja je od svoje prve dve epizode ​​dospela u žižu pažnje, sastaće se sa publikom u utorak, 5. jula u 20 časova.

Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka privlači sve više pažnje

Foto Credits: Dizilah

Balkanska uspavanka, koja se snima u Skoplju, privlači veliku pažnju ne samo impresivnom i zabavnom pričom, već i sjajnim izvođenjem majstorske ekipe i popularnim primerima balkanske muzike. Interakcija na društvenim mrežama je sve veća, a komentari i pohvale za ovaj novi projekat se samo nižu.

U trećoj epizodi ove turske TV serije, koja će se emitovati na turskom nacionalnom kanalu TRT 1 u utorak, 5. jula, nižu se šaljivi i zabavni događaji, neočekivana iznenađenja budiće radoznalost, a publika neće primetiti kako vreme leti.

U ovoj seriji gledamo zanimljivu priču a glavne uloge tumače poznata imena Erdal Ozyagcilar i Ozlem Turkad, sa Emreom Beyom i Merih Ozturk.

Podsećamo, Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka priča o borbi dvoje mladih ljudi različitih nacionalnosti da postignu nemoguće zarad svoje ljubavi u Skoplju, koje je 600 godina ostalo otomanski grad, gde su Turci i Albanci živeli na jednoj strani, a Makedonci na drugoj.

Kako se vama čini ova turska TV serija? Da li je opravdala vaša očekivanja? Pišiti nam u komentarima.

NOVO - Može li Tozluyaka da postane hit serija?!

By: TV Exposed