Otkriveno kada počinje nova turska dnevna serija Yazgi / Sudbina

Emotivna dnevna turska serija pod nazivom Yazgi / Sudbina, čija će prva epizoda biti emitovana na tv8 u ponedeljak, 3. oktobra u 13.30, bila je veoma zapažena produkcija jer je Erkan Meric preuzeo glavnu ulogu.

Otkriveno kada počinje nova turska dnevna serija Yazgi / Sudbina

Foto Credits: Internet Haber

Erkan Meric, koji je blistao u dnevnoj seriji Adini Sen Koy, obradovao je svoje fanove svojim ponovnim pojavljivanjem u seriji nedavno.

Meric, koji je ušao na setove 2012. godine i privukao pažnju TV serijom pod nazivom Beyaz Karanfil, eksplodirao je dnevnom TV serijom pod nazivom Adini Sen Koy, u kojoj je igrao lik Omera. Pored toga što je stekao veliku bazu obožavatelja, zbog toga što je bio jedan od najuspešnijih parova u TV serijama sa svojom partnerkom Hazal Subasi, o Erkanu se mnogo pisalo i pričalo.

Zatim je Erkan Meric, koji nije bio u TV seriji oko 4 godine, oživeo lik Bektasa u produkciji Savasci / Ratnik i vratio se na ekrane 2021. Nakon toga, glumac, koji je privukao pažnju lik Firata u TV seriji Gulumse Kaderine odlučio je da se nakon ove kratke serije vrati u dnevne serije.

Činjenica da je serija tv8 pod nazivom Yazgi / Sudbina zasnovana na impresivnoj ljubavnoj priči, da se radi o dnevnoj seriji koja se emituje svakog radnog dana i čistim emocijama u trejlerima koji se emituju, dovela je do izražaja dvoje glavnih glumaca. Mericovi fanovi su nestrpljivi da omiljenog glumca ponovo gledaju u dnevnoj seriji.

 Serija Yazgi će dakle početi već za dva dana, u ponedeljak 3. oktobra.

NOVO - Sila Turkoglu će tumačiti ključan lik u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed