Kraj za seriju Kismet / Sudbina

Jedna od različitih TV serija letnjeg perioda na Fox TV-u bio je projekat Kismet / Sudbina.

Kraj za seriju Kismet / Sudbina

Foto Credits: DiziCentral

Prva epizoda zabavne serije Kismet u kojoj glavne uloge glume duo Cem Gelinoglu i Ozge Ozacar susrela se sa publikom 16. juna 2023. godine.

Bili smo svedoci veoma dobrog sklada između glavnog dvojca u TV seriji Kismet / Sudbina, koju su napisali iskusni scenaristi kao što su Mahinur Ergun i Yusuf Rehe Alp.

Cem Gelinoglu i Ozge Ozacar, koji su zračili veoma dobrom energijom i na snimanju serije i na društvenim mrežama, postali su TV serijski par koji je oduševio i publiku.

Serija Kismet ponudila je drugačije iskustvo za dvoje glumaca, koji su se ranije sreli i nisu imali problema da se prilagode seriji Kismet zbog činjenice da su bili dobri prijatelji. Međutim, niska gledanost serije je kao i uvek bila izvor problema i Fox TV nije nikoga iznenadila tako što je još jednom donela konačnu odluku o ranom završetku serije.

Finale 25. avgusta

Serija Kismet će se oprostiti od svoje publike svojom 10. epizodom, koja će biti emitovana u petak, 25. avgusta.

Ova rana konačna odluka uznemirila je publiku, kojoj se najviše dopala harmonija i energija glavnog para.

Naravno, ne bi bilo pogrešno reći da dvoje glavnih glumaca, koji u svakoj prilici izražavaju da uživaju jedno sa drugim na istoj setu, neće biti zadovoljni ranom konačnom odlukom.

View this post on Instagram

A post shared by Kısmet (@kismetdizi_)

NOVO - Ezgi Senler se emotivno oprostila od lika Nisan

By: TV Exposed