Onur Seyit Yaran napreduje ka cilju i ostvarenju svojih snova

Onur Seyit Yaran, koji je postigao veliki uspeh sa likom Doruka Atakula u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, stekao je milione obožavalaca.

Onur Seyit Yaran napreduje ka cilju i ostvarenju svojih snova

Foto Credits: haber365

Glumac, koji ima veliku bazu obožavatelja ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, u svojim 30-im sanja o sasvim drugom snu.

Onur Seyit Yaran, rođen 1995. godine, ima samo 28 godina i potrudiće se da se u naredne 3-4 godine vidi u sasvim drugačijoj tački. U želji da učestvuje u bioskopskoj industriji u Španiji, a pojavivši se pred novinarima u ovoj zemlji prošlog leta, glumac je postao veoma popularno ime u Španiji zahvaljujući TV seriji Kardeslerim.

Yaran se susreo sa svojim fanovima u Španiji i dao intervju španskoj štampi tokom svoje posete. Koliko je glumac odlučan u svom cilju, ogleda se i u njegovim izjavama.

San španska kimenatografija

Onur Seyit Yaran je u intervjuu na Youtube kanalu novina Sabah skrenuo pažnju na svoje 30-te i dao sledeće informacije:

„Moj san je bila i ostala Španija, u pitanju je španska kinematografija. Počeo sam da učim španski pre TV serije Moja braća. Ovde sam želeo da nekako ispunim svoje snove i otvorim se prema inostranstvu. Bila mi je velika nagrada što mi se ovako nešto dogodilo u TV seriji Kardslerim. Već sam počeo da jurim svoje snove. Bravo, dobijam mnogo lepih komentara iz Španije i Južne Amerike. Srećan sam, osećam se kao da sam se nekako otvorio Evropi.”.

Onur Seyit Yaran je prvobitno postavio cilj kao Španiju pre TV serije Moja braća, ali smatra da se uspehom ovog projekta i njegovim objavljivanjem u Španiji skratilo vreme da ostvari svoje snove.

Da li će tako i biti, ostaje da vidimo.

NOVO - Sve veći strah gledalaca od ranog finala turske serije Gulcemal

By: TV Exposed