Zafer Ergin je totalno razočaran!

Turska serija Arka Sokaklar koja se petkom uveče na Kanalu D susretala sa publikom i postala klasika, sa novim epizodama odavno nije bila na platnu.

Zafer Ergin je totalno razočaran!

Foto Credits: Internet Haber

Najpre je objavljeno da je serija prekinuta zbog bolesti producenta Turkera Inanoglua, ali potom prekid je potrajao i projekat nije ni nastavljen, što je razočaralo one koji su seriju čekali. Zatim su usledile oštre izjave glavnog glumca Zafera Ergina, kojeg smo u priči gledali kao Rizu Sojylua.

Iako postoje tvrdnje da će Arka Sokaklar biti prepravljena pod novim imenom, bilo je iznenađujuće da je projekat doveden do ove tačke dok je trajala njegova 17. sezona. Stanje neizvesnosti, koje je i nepoštovanje publike serije, nije prihvatljivo da ovako uticajna serija koja je godinama donosila mnogo novca Kanalu D i producentu Erler filmu nestane na ovaj način.

Glumac veteran Zafer Ergin pokazao je veliku lojalnost rekavši da može da igra još godinama ako bude potrebno. Mnogi glumci, poput Zafera Ergina, godinama su trpeli sve vrste poteškoća za seriju i uglavnom odbijali ponude drugih projekata. Nestanak serije Arka Sokaklar, gde se takve žrtve podnose, čini se da je velika sramota za produkciju i TV kanal. Da li je razlog za ovu situaciju Erler Film ili Kanal D?

Mnogi smatraju da bi mnogo bolje i mnogo realnije bilo tako legendarnu seriju završiti sa prelepim finalom i ne stvarati lošu situaciju u glavama publike. Zafer Ergin je na tu temu rekao: „Ovo je prvi put u životu da mi se ovako nešto dogodilo. Završilo se porazom, bez finala.”. Težina ovih reči je velika jer je pažnju privukla kritika 80-godišnjeg majstora glumca, koji je priču služio čak 17 godina.

NOVO - Serija Hayatimin Sansi otvara mnoga vrata za Sifanur Gul

By: TV Exposed