Serija Hayatimin Sansi otvara mnoga vrata za Sifanur Gul

U štampi su počele da se šire tvrdnje da će biti finale serije Hayatimin Sansi / Životna šansa, koja se emituje na Fox TV-u sredom uveče.

Serija Hayatimin Sansi otvara mnoga vrata za Sifanur Gul

Foto Credits: IMDB

Do sada je emitovano 7 epizoda serije, a uprkos ispodprosečnoj gledanosti, čini se da je značajna publika bila pod uticajem priče. Međutim, kao i uvek za Fox TV, gledanost nije dovoljna i čini se da je konačna odluka doneta bez obzira na posvećenost lojalnih pratilaca priči serije Hayatimin Sansi. Prema navodima u štampi, serija će svojom 9. epizodom dogurati do finala. Nakon što osma epizoda bude emitovana u sredu, 1. februara, očekuje se da se finalna epizoda sastane sa publikom 8. februara.

U seriji u kojoj su Alican Yucesoy i Sifanur Gul u glavnim ulogama, učestvovala su i uticajna imena kao što su Musa Uzunlar, Erkan Avci, Ilker Kizmaz, Kemal Ucar, Neslihan Arslan i Acelya Devrim Yilhan. Sifanur Gul, nesumnjivo je bila najveći pobednik serije, koja odražava iskušenje u životu ženskog lika po imenu Yonca sa njenom kćerkom.

Iako će se ova serija završiti za mladu glumicu, koja veoma efikasno odražava osećanja lika prema publici, podrazumeva se da će vrata biti širom otvorena za potpuno nove projekte. Očekuje se da će ovaj projekat od 9 epizoda biti velika prekretnica u karijeri za Sifanur Gul, koju su producenti imali prilike da izbliza vide u TV seriji Hayatimin Sansi. Uprkos primedbi mnogobrojne publike, koja se zalaže za seriju, televizija Fox, koja je spremala serije jednu za drugom, nastaviće da donosi konačne odluke koje će po svemu sudeći naljutiti milione gledalaca.

NOVO - Serija Al Sancak / Crvena Zastava nastavlja sa sjajnim rezultatima

By: TV Exposed