Serija Al Sancak / Crvena Zastava nastavlja sa sjajnim rezultatima

Kao rezultat odličnog učinka serije Al Sancak / Crvena Zastava, koja je počela da se emituje na ekranu TRT1 u četvrtak uveče, dokaz je i borba sa serijom Camdaki Kiz.

Serija Al Sancak / Crvena Zastava nastavlja sa sjajnim rezultatima

Foto Credits: Aksam

Serija Al Sancak / Crvena Zastava, sa Ugurom Gunesom i Gulsim Ali Ilhan u glavnim ulogama, ima realistične scene bitaka, a herojstvo turskih vojnika ima istaknutu priču. S obzirom na kvalitet snimka i atmosferu koju stvara priča u publici, čini se da u četvrtak uveče Al Sancak više neće imati problema da svoje rivale ostavi iza sebe u gledanosti.

Međutim, u ovom trenutku stvari će se odvijati drugačije u AB grupi rejtinga. Al Sancak je još jednom pokazao da je imao veoma uspešan rezultat osvojivši prvo mesto u svim total i ABC1 grupama svojom drugom epizodom. Serija, koja je ponovo postigla dobre rezultate u prvoj epizodi, nastavila je ovu situaciju u drugoj epizodi i pokazala da je brojkama izazvala divljenje publike. Takođe je bio izuzetan razvoj da je TV serija Crvena Zastava bila ispred projekta Camdaki Kiz, osim grupe AB, u takmičenju u četvrtak.

Camdaki Kiz, koja je emitovana na Kanalu D, i dalje je pobednik grupe AB sa svojom 66. epizodom. Ipak, serijal Al Sancak osvojio je prvo mesto u grupi ABC1. Neće nikoga iznenaditi da se superiornost serije TRT1 nastavlja u total kategoriji rejtinga. U konkurenciji u četvrtak gledaćemo po svemu sudeći još dugo nadmoć serije Al Sancak / Crvena zastava. Neće nikoga iznenaditi da je serija jedno od najuspešnijih ostvarenja godine, uz visok kvalitet snimanja i bolje razumevanje priče u narednim epizodama.

Zaista sve pohvale za ovaj projekat!

NOVO - Rabia Soyturk i serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo uskoro na TV ekranima! (VIDEO)

By: TV Exposed