Ibrahim Celikkol u novoj TV seriji Olene Kadar | Do smrti

Detalji su počeli da se pojavljuju jedan po jedan o novom serijskom projektu pod nazivom Olene Kadar | Do smrti, koji publika željno iščekuje u novoj sezoni na ekranima Kanala D.

Ibrahim Celikkol u novoj TV seriji Olene Kadar | Do smrti

Foto Credits: Haberler

Gledaćemo Ibrahima Celikkola kao glavnu mušku ulogu u projektu nove serije, za koju očekujemo da će biti objavljena pod imenom Olene Kadar | Do smrti.

Mnogi ljubitelji serije želeli su da se sjajni glumac vrati na ekrane sa novim projektom.

Ove želje su ispunjene i približavaju se novi dani za Ibrahima Celikkola i njegove fanove.

U novoj seriji kao Hakan

Poznati glumac Ibrahim Celikkol vraća se na ekran sa serijom Olene Kadar | Do smrti.

Objavom da je glavni glumac serije Ibrahim Celikkol, serija koja je naišla na široku podršku na društvenim mrežama izazvala je još više radoznalosti. Kompanija D Media je sklopila ugovor za seriju Olene Kadar na MIPCOM-u, jednom od najvećih sajmova TV sadržaja na svetu, koji se održava svake godine u Kanu u Francuskoj.

Nakon ovog dogovora, koji je odjeknuo u turskoj industriji TV serija, sve su oči okrenute ka glumačkoj ekipi. Bilo je stvar radoznalosti ko će glumiti u seriji. Prvo ime serije, čija je ekranizacija planirana za februar 2024. godine, je Ibrahim Celikkol.

Celikkol će glumiti lik Hakana u seriji. Prema informacijama dobijenim od kompanije proizvođača; Navedeno je da je kasting za Olene Kadar obavljen sa velikom pažnjom i da se pregovori sa poznatim imenima nastavljaju.

S druge strane, u objavama na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama Kanala D, bilo je vredno pažnje da je ispod fotografije Ibrahima Celikkola napisana poruka „Dobro došli ponovo“. Ranije je saopšteno da je režiser Olene Kadar, Serdar Gozelekli.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Dobra atmosfera na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre

By: TV Exposed