Dobra atmosfera na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre

Serija Uc Kiz Kardes | Tri sestre, koja se susreće sa publikom u svojoj trećoj sezoni na Kanalu D, otkriva moćnu priču.

Dobra atmosfera na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre

Foto Credits: Internet Haber

Takođe se može reći da projekat Uc Kiz Kardes | Tri sestre, koji se svojim glumačkim izvedbama pokazao kao jedna od najznačajnijih produkcija u novijem periodu, teško dostiže svoju prethodnu gledanost.

Serija, u kojoj glume Ozgu Kaya, Almila Ada i Melisa Berberoglu, uključuje i dva istaknuta mlada imena novijeg perioda, kao što su Berker Guven i Gokberk Demirci.

U Ajvaliku se punom parom nastavlja snimanje serije Uc Kiz Kardes, koja se uspešno prikazuje već tri sezone.

Zabavni trenuci

Scene serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre, koja se publici svakog utorka uveče predstavlja novim epizodama, poprište su toplih i iskrenih trenutaka, baš kao i njena priča.

Zabavni trenuci snimljeni su na setu serije, gde su emotivne scene upoznale publiku. Slike serije iza kulisa takođe privlače veliku pažnju fanova na društvenim mrežama.

Snimci serije Uc Kiz Kardes iza kulisa pokazuju zavidno timsko okruženje za mnoge glumce. Bilo je moguće da projekat Tri sestre ostane na ekranu toliko dugo jer se ova toplina na setu prenosila na publiku ispred ekrana.

Timsko stvaranje lepe atmosfere na seriji smeštenoj u Ajvaliku može se opisati kao jedan od najvažnijih razloga za uspeh projekta.

NOVO - Hande Ataizi o filmu Bihter

By: TV Exposed