Asli Tandogan je uzbuđena zbog serije Uvey Anne / Maćeha

Asli Tandogan, jedno od imena koje dugo nismo videli na ekranima, postala je jedna od vodećih glumica serije Uvey Anne / Maćeha, koja je tokom letnje sezone počela da se susreće sa publikom na ekranu ATV-a.

Asli Tandogan je uzbuđena zbog serije Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: Haberler

Glumica u priči igra lik po imenu Ipek Zengin. Priča u seriji, čija je prva epizoda emitovana u ponedeljak, 19. juna i privukla pažnju, veoma je posebna i njome je najviše pogođena Asli Tandogan.

Poznata glumica je rekla: „Scenario mi se veoma dopao. Scenario je bio višeslojan i zaista me impresionirao.”.

Asli Tandogan je takođe izrazila uzbuđenje tima i rekla da je to takođe mnogo uticalo na nju. Glumica je rekla: „Naš producent Hakan Eren, naša rediteljka Yasemin Turkmenli i naša scenaristkinja Yasemin Kirbac bili su toliko uzbuđeni i energični da su me zaista oduševili zbog ovog projekta. I ja sam želela da budem sa ovim timom“, objasnila je ona.

Snimanje u Bodrumu i Istanbulu

Prva epizoda serije Uvey Anne / Maćeha snimljena je u Bodrumu i glumci su veoma zadovoljni ovakvom situacijom.

Nakon toga, ekipa je nastavila snimanje u Istanbulu. Asli Tandogan je izjavila:

„Bila sam svedok različitih perioda u Bodrumu. Zato, pošto od malena dolazim u Bodrum, vetar, more i vazduh su mi drugačiji. To je mesto koje mnogo volim.".

Ističući da iza njenog izbora za učešće u seriji stoji višeslojna priča, pažnju privlače sledeće reči glumice:

„To je višeslojna, zaista višeslojna serija. Istovremeno, porodica Faruka i Efsun je porodica neverovatnih snova koji se mnogo vole. Videćemo porodicu koja se zaista voli i posmatraćemo različite događaje koji se odvijaju oko njih.”.

NOVO - Kendi Dusen Aglamaz – pozitivna, letnja, vrućna, komična i prijatna priča!

By: TV Exposed