Čeka nas napeta epizoda serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

U seriji Kizilcik Serbeti, čiji je scenario napisala Melis Civelek, a režira je Ketche, glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Ahmet Mumtaz Taylan, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor i drugi.

Čeka nas napeta epizoda serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

Foto Credits: IMDB

Ono što će se dogoditi u 59. epizodi projekta Kizilcik Serbeti se željno iščekuje.

Obožavaoci serije bili su zadovoljni kada je lik Doge, koju igra Sila Turkoglu, ponovo počeo da dolazi do izražaja u priči. Gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju novu epizodu, pitajući se šta će se desiti između lika Giraya kojeg igra Kaan Tasaner i Doge.

Pored toga, biće važnih dešavanja u novoj epizodi serije. Saznavši da Alev ne odguruje Pembe, Abdulah kreće da bude sa ženom koju voli.

Suočavanja sa bolnim istinama

Ali ovoga puta ona odlučuje da sakrije njihovu vezu dok ne dođe pravo vreme. Nursemin i Umutov brak ne može krenuti na pravi put.

Nursema, misleći da je se Umut stidi, vraća se kući svog oca. Umut smatra Ruzgara odgovornim za razvoj događaja. Rezultati DNK koje je Nilay željno iščekivala konačno su dostupni. Život koji Cimen rizikuje zarad svoje ljubavi postaje za nju sve izazovniji.

Porodici Unal se ne sviđa kada se Gorkem vraća kući iz noćnog provoda sa Fatihom. Međutim, smrt njegove majke sprečava da se problem nastavi. Nursema, koja odlazi kod Umuta da poslednji put razgovara sa njim, suočava se sa veoma bolnom istinom.

Dakle sutra nas očekuje uzbudljiva epizoda serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice sa novom epizodom u petak, 19. aprila u 20.00 na Show TV-u!

NOVO - Yusra Geyik o svom liku i seriji Tas Kagit Makas

By: TV Exposed