Zabranjen nastavak serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz?!

Neverovatne vesti stižu iz Turske, a vezane su za seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz. Evo i o čemu se radi.

Zabranjen nastavak serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz?!

Foto Credits: Cumhurriyet

Popularna serija EDHO je završena zbog neslaganja TV kanala i produkcije. Podsećamo, reč je o projektu koji je bio veoma popularan u Turskoj, ima ogromnu bazu fanova i dobru glednost. Nakon toga pojavila se zvanična vest koja je obradovala sve zaljubljenike u ovu seriju. Projekat je trebao da dobije nastavak koji bi bio emitovan na Blu TV digitalnoj platformi. Kažemo trebao, jer od svega vrlo verovatno neće bii ništa.

Nakon objave da će serija biti nastavljena na Blu TV-u u nešto izmenjenom obliku, ATV TV kanal je podneo tužbu zahtevajući iznos od 165 miliona turskih lira od produkcione kompanije BVB i njenog CEO Bahadira Ozdenera.

Predmet tužbe su autorska prava za seriju Eskiya Dunyuya Hukumdar Olmaz koja pripadaju TV kanalu. S obzirom na to, nijedan drugi kanal niti digitalna platforma nemaju pravo da snimaju i emituju ovaj projekat u bilo kom obliku i pod bilo kojim imenom. Ukratko, ATV TV je odlučio da zabrani Blu TV-u da oživi ovu franšizu.

Kreatori nastavka serije EDHO tvrde da oni pripremaju seriju pod drugim imenom, odnosno pod nazivom Poslednja legenda i da sva prava za taj lik i novu radnju koja predstavlja nastavak na hit seriju pripadaju njima.

Konačnu odluku doneće sud...

NOVO - Tužan dan za Hande Ercel

 By: Milt-TV Exposed