Počinje snimanje nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

Stigle su nam nove vesti o novoj turskoj seriji pod nazivom Hayaller ve Hayatlar ili u prevodu Snovi i život. Prenosimo celu vest i informacije koje su do sada poznate.

Počinje snimanje nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

Foto Credits: Haberler

Serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život se snima za digitalnu platformu beIN Connect. U pitanju je projekat kojim će ova digitalna platforma pokušati da napravi značajan iskorak na turskom tržištu. Za produkciju serije je zadužena kompanija NGM Pictures. Režiser na projektu je Altan Donmez a scenario piše Yelda Eroglu. Snimanje kadrova na ovom projektu će započeti ovog petka.

Radnja serije će pratiti priču o četiri žene. U pitanju su Dicle Aydin (koju će tumačiti Ozge Gurel), Setenay Erozgun (Melisa Asli Pamuk), Gunes (Aybuke Pusat) i Melika Yazgin (Yesin Ceren Bozoglu). Pored njih u ulogama u seriji će se naći i Ozge Ozacar, Serkay Tutuncu, Ekin Mert Daymaz i Yusuf Cim. U sklopu promocije samog projekta, četiri glavne glumice će se naći u novogodišnjem programu Kaana Sekbana. Taj program će biti prenošen na beIN Connect digitalnoj platformi.

Kako se vama čini glumačka ekipa ove nove turske serije? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Halit Ergenc i Hande Ercel u istoj seriji?!

 By: Milt-TV Exposed