Serkan Tinmaz o Umutovoj promeni u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u petkom uveče, započela je svoju drugu sezonu snažnom pričom.

Serkan Tinmaz o Umutovoj promeni u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: haber365

Promena u likovima serije, koja je stalno na dnevnom redu uspešnim nastupima glumačke ekipe, iznenađuje sve.

Talas promena vidljiv je u liku Umuta, koga igra Serkan Tinmaz, za ​​koga je publika pokazala veliko interesovanje u prvoj sezoni.

Duo Ceren Yalazoglu Karakoc i Serkan Tinmaz duboko je impresionirao publiku likovima Nurseme i Umuta u prvoj sezoni.

Problemi koje su Nursema i Umut iskusili na svom ljubavnom putu doveli su do procesa koji je doveo do toga da serijal Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nadmaši svog rivala, Yali Capkini, u gledanosti.

Poteškoće sa kojima se susretao

U drugoj sezoni scenaristi su napravili drugačiju situaciju, posebno u vezi sa promenom lika Umuta, a mnogi ljubitelji serijala se pitaju šta se desilo sa ovim likom.

Serkan Tinmaz je odgovorio na pitanje o ovom pitanju i otkrio da je imao poteškoća, sa sledećim rečima:

„Ne znam ni ja. Okupljamo se kako dođe scenario. Ono što treba da se desi se dešava, pokazuje se sada. Možda je izgledalo malo prebrzo za publiku, ali ovo je naravno nešto što su scenaristi i ekipa planirali. Naravno, promena mi se čini drugačije kada igram. Dobijamo i dosta reakcija publike. "Zašto se ovo dogodilo?" Mislim da je to ono što održava uzbuđenje. Da malo iznenadim... Mislim da se Umut neće potruditi. Ušli su u kuću sa Nursemom, biće malo zbunjeni."

NOVO - Serija Kurulus Osman nastavila tamo gde je stala!

By: TV Exposed