Nil Keser briljira u seriji Ah Nerede!

Druga epizoda TV serije Ah Nerede, koja se emituje na Star TV-u petkom uveče, je ostala iza nas i možemo reći da je interesovanje publike za seriju malo poraslo. Duo Nil Keser i Oktay Cubuk preuzimaju glavne uloge u projektu, koji se ističe kao serijska verzija istoimenog filma iz 1975. godine.

Nil Keser briljira u seriji Ah Nerede!

Foto Credits: IMDB

Serijska verzija filma Ah Nerede, koja je pre mnogo godina spojila Gulsen Bubikoglu i Tarika Akana, bila je izuzetan projekat. Kada je reč o seriji, prema sve većem broju mišljenja, učinak Nil Keser premašio je očekivanja.

Nil Keser, rođena u Istanbulu 1995. godine, na snimanjima je od 2014. Glumica, koja je ostala upamćena po liku Defne u TV seriji Kirgin Cicek, pokazuje da je dobar izbor za glavnu žensku ulogu u seriji Ah Nerede.

Keser, koja je igrala lik Dilan u digitalnoj seriji pod nazivom Duran, učestvovala je kao gost u seriji Menajerimi Ara i snažno debitovao kao glavna uloga u najambicioznijem projektu Star TV letnjeg perioda.

Nil, koja nastavlja da dokazuje svoj talenat svojom glumom, smatra se i da je kao dobar serijski par sa Oktayem Cubukom.

Ne bi bilo pogrešno reći da podrška mladoj glumici na društvenim mrežama raste iz dana u dan i da njena zvezda sija.

Privlačeći pažnju svojom lepotom, Nil Keser se dobro prilagođava dramskim projektima. U ime mlade glumice, koja sa svakom ulogom uvećava svoje iskustvo, možemo reći da je serija Ah Nerede dobar test.

Obožavaoci serije podelili su mnoge objave na društvenim mrežama uz komentare u kojima se navodi da im se veoma sviđaju Oktay Cubuk i Nil Keser.

„Stvarno mi se dopala Nil Keser u seriji. Ona igra svoju ulogu prilično dobro. Uspela je da me impresionira svojom glumačkom predstavom.”, jedan je od komentara.

View this post on Instagram

A post shared by Nil Keser (@nilkeser)

NOVO - Dobra atmosfera na snimanju serije Senden Daha Guzel (VIDEO)

By: TV Exposed