Dobra atmosfera na snimanju serije Senden Daha Guzel (VIDEO)

Serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe emituje se na Fox TV-u utorkom uveče. Snimanje serije, u kojoj glume Cemre Baysel i Burak Celik, odvija se u lepom raspoloženju.

Dobra atmosfera na snimanju serije Senden Daha Guzel (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Iako gledanost TV serije Senden Daha Guzel nije na željenom i očekivanom nivou, ipak je svojom radošću i romantičnom pričom u letnjem periodu privukla pažnju mnogobrojne publike. Deljeni su snimci iza kulisa iz pete epizode ove turske ​​serije.

Iz kadrova u videu možemo shvatiti da je na snimanju serije bilo veoma lepo okruženje. Vidi se da je ekipa zaposlena i da se zabavlja na setu, a glumci se odlično uklapaju jedni s drugima.

Cemre Baysel je prošle sezone postala jedna od traženih glumica romantičnih komedijskih priča sa serijom Baht Oyunu. Burak Celik će takođe dobiti mnoge ponude iz sličnih projekata u narednom periodu sa serijom Lepša od tebe.

Par, koji se dobro slaže na setu, stvorio je visoku energiju i sa kolegama na snimanju, a oni koji gledaju TV seriju osećaju tu energiju na ekranu.

Serija Senden Daha Guzel postala je vruća tema na društvenim mrežama jer mnoge gledaoce podseća na Erkenci Kus.

Serija, koja je dobar izbor za one koji traže romantičnu komediju, čini se da će se u narednom periodu boriti za opstanak s obzirom na nešto niži rejting.

Čini se da sa ovom gledanošću nije moguće da se serija, koju tokom ovog leta emituje Fox TV, emituje i u zimskoj sezoni.

NOVO - Asli Enver u novoj seriji!

By: TV Exposed