Asli Enver u novoj seriji!

Nakon kraće pauze stižu nove vesti o Asli Enver. Kako sada stoje stvari, Asli će tumačiti glavnu ulogu u novoj, veoma zanimljivoj seriji.

Asli Enver u novoj seriji!

Foto Credits: IMDB

Vest o novom projektu Asli Enver pojavila se pre nekog vremena ali je brzo utihnula. Sada stižu neki novi detalji. Prema novim informacijama, serija Benim Adim Farah | Moje ime je Farah u kojoj će glavnu ulogu preuzeti Enver, biće emitovana na kanalu Fox TV. Na poziciji režisera ovog novog projekta je Recai Karagoz.

Podsećamo, serija Benim Adim Farah predstavlja turski rimejk serije The Cleaning Lady, čiji orginalni scenario potiče iz Argentine, ali ima i američku verziju koja je veoma popularna. Prema scenariju, žena, koja je doktorka i koja se nadje ilegalno u drugoj državi zbog lečenja svog teško bolesnog sina, sticajem okolnosti pokaže svoj "talenat" za uklanjanje svih tragova sa mesta zločina. Zbog toga biva angažovana od strane moćne mafije za koju počinje da radi. Ostaje da vidimo da li će i kolike promene u radnju turske verzije uneti scenaristi, na šta imaju pravo.

Asli Enver iza sebe ima trinaest projekata. Poslednju ulogu imala je u Netflixovom filmu Sen Yasamaya Bak. Ono što svakako raduje njene fanove je činjenica da se glumica vraća u TV serije nakon dve godine i serije Babil. U narednom periodu saznaćemo više o njenoj novoj seriji Benim Adim Farah.

Ono što mnoge najviše zanima je to ko će biti njen partner u ovom ambicioznom projektu.

View this post on Instagram

A post shared by Asli Enver (@aslienver)

NOVO - Caglar Ertugrul napustio seriju Teskilat | Organizacija!

By: TV Exposed