Ezgi Senler brani Buce Buse Kahraman!

Turska glumica Ezgi Senler bila je jedno od uspešnih imena u prve dve sezone TV serije Teskilat / Organizacija.

Ezgi Senler brani Buce Buse Kahraman!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja igra lik Pinar, nedavno je prešla dug put u popularnosti. Serija Teskilat je takođe pomogla glumici da se vrati na ekran na moćan način.

Buce Buse Kahraman, koja je linčovana na društvenim mrežama zbog lika Pelin koju tumači u TV seriji Yali Capkini ne radi ništa osim što igra šta joj je traženo u scenariju. Na društvenim mrežama vodi se ozbiljna kampanja linča onih kojima se lik Pelina ne sviđa.

Ezgi Senler je nedavno reagovala na ovu situaciju. Glumica je svoju mladu koleginicu zaštitila objavom na svom Tviter nalogu i objavila sledeću poruku:

„Stvarno, čuvajte se! To je sramota, to je greh. Volela bih da se posvetite drugim stvarima koje biste želeli da stavite u seriju. Lik je upravo takav. Devojka igra ono što je napisano, znate! Lik! Tako sam ljuta danas!”.

Senler je bila u sličnoj situaciji

Za Ezgi Senler je bilo veoma značajno da zaštiti svoju koleginicu i da se suprotstavi ovoj besmislenoj kampanji linča na društvenim mrežama. Zato što se i sama suočila sa sličnom situacijom 2020. godine. Senler, koja je preuzela glavnu ulogu sa likom Aysen u romantičnoj humorističnoj seriji pod nazivom Cati Kati Ask / Ljubav na krovu, postala je partnerka Furkanu Andicu u priči.

Zbog toga što nije imala mnogo iskustva i zbog partnerstva sa Furkanom Andicem, Ezgi je doživela sličnu kampanju linča na društvenim mrežama. Zapravo, ova kampanja je dostigla toliku tačku da je Senler navedena kao razlog zašto serija, koja je dobila niske ocene, nije gledana.

Njena gluma je takođe bila žestoko kritikovana, pa je napustila glumačku ekipu u poslednjih nekoliko epizoda serije, a umesto nje u tim je uključena Selin Sekerci. Naravno, pošto priča nije bila dovoljno dobra, napori Selin nisu dali rezultate i Cati Kati Ask je bila među kratkotrajnim serijama.

NOVO - Mehmet Aslantug je zbog političkih stavova sklonjen iz serije Yurek Cikmazi?!

By: TV Exposed