Onur Seyit Yaran je u najsrećnijem periodu života

Onur Seyit Yaran, koji je stekao široku bazu obožavatelja zahvaljujući televizijskoj seriji pod nazivom Kardeslerim / Moja braća, jedno je od imena koja ne spadaju sa dnevnog reda društvenih mreža.

Onur Seyit Yaran je u najsrećnijem periodu života

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je 3 godine privlačio i i dalje privlači pažnju mase likom Doruka u ovoj seriji, dugo nije napuštao prvo mesto na listi najpopularnijih glumaca u okruženju društvenih medija. Onura Seyita Yarana, koji se poslednjih nedelja takmičio za prvo mesto sa Akinom Akinozum, gde je Engin Akyurek preuzeo vođstvo, pomno prate milioni ljudi.

Uprkos svojoj mladosti, glumac je takođe cenjen i za trud u seriji i za doslednost u svojim objašnjenjima.

Onur Seyit Yaran, koji je sebi postavio veliki cilj u karijeri i napravio važne korake u turskom delu, takođe se priprema da dobije mesto u španskoj kinematografiji. Onur, koji je naučio španski i stekao veliku bazu fanova u ovoj zemlji, rekao je da je svakim danom korak bliže svojim snovima. Dajući važne informacije u intervjuu na Youtube kanalu novina Sabah, glumac je rekao:

„Sve ide veoma dobro. U najboljem sam periodu života, u najsrećnijoj sam fazi života. Sve mi je lepo. Svaki dan idem jednu stepenicu više. Svakim danom sve sam bliže svojim snovima. Ovaj proces se nastavlja veoma srećno za mene.”.

Velika podrška porodice

Objašnjavajući da mu je porodica dala veliku podršku i da su imali veoma dobro okruženje, Onur Seyit Yaran je rekao da je u njegovom životu sve bilo u najboljem mogućem redu.

Objašnjavajući da ima stariju sestru koja je rođena 1988. godine i da je ona udata, Yaran je naveo da očekuje da dobije nećaku.

Rekavši da su oni ukupno četvoročlana porodica i da ga majka i otac podržavaju u svakom pogledu, glumac je izjavio da imaju dobru komunikaciju.

NOVO - Selin Sekerci o seriji Kralice / Kraljica

By: TV Exposed