Ayca Aysin Turan proganjana od strane muzičara!

Turska glumica Ayca Aysin Turan je skrenula na sebe pažnju svojim glumačkim kvalitetima. Ayca važi i za veoma atraktivnu damu, što nažalost nekada može da stvori i probleme.

Ayca Aysin Turan proganjana od strane muzičara!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Ayca Aysin Turan je nakon najnovijih dešavanja odlučila da angažuje dodatnu zaštitu, odnosno telohranitelja! Evo i šta se to desilo, odnosno šta je uzrok toj odluci ove turske glumice.

Alžirski jazz muzičar Mazi Scorp je učinio tursku glumicu veoma nervoznom, možda čak i uplašenom za svoju bezbednost. Kako se ispostavilo, ovaj muškarac je zaljubljen u Aycu Aysin Turan. Na svojoj Instagram stranici stalno priča i piše o njoj, a čak je i napravio tortu za svoj rođendan sa njenim portretom. Pre nekoliko dana je stigao u Istanbul, kada je objavio fotografiju koja je uznemirila javnost a i samu glumicu. Mazi se slikao sa pištoljem u ruci i napisao u opisu „Kindapovaćemo je!“.

Ukoliko je ovo neka vrsta šale – zaista je veoma, veoma loša. Fanovi su odmah upozorili Aycu, koja je reagovala i angažovala zaštitu, odnosno profesionalno obučenog telohranitelja.

Nadamo se da će sve ostati samo na ovoj nesmotrenoj izjavi i krajnje rečeno čudnom ponašanju alžirskog muzičara...

NOVO - Serenay Sarikaya i Umut Evirgen – stop od Umutove porodice?!

 By: Milt-TV Exposed