Kenan Imirzalioglu otkrio da li se vraća u TV serije!

Turski glumac Kenan Imirzalioglu u poslednje vreme se povezuje sa ulogom u nastavku serije Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi. Tim povodom oglasio se i sam glumac. Kenan je istakao da je o tome do sada samo čitao u turskim medijima. Zvaničnih ponuda do sada nije imao, ni za tu, niti za bilo koji drugi projekat. ...

Kenan Imirzalioglu otkrio da li se vraća u TV serije!

Turski glumac Kenan Imirzalioglu u poslednje vreme se povezuje sa ulogom u nastavku serije Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi.

Tim povodom oglasio se i sam glumac. Kenan je istakao da je o tome do sada samo čitao u turskim medijima. Zvaničnih ponuda do sada nije imao, ni za tu, niti za bilo koji drugi projekat. Međutim, Kenan Imirzalioglu je rekao da nije odustao od glumačke karijere. Spreman je da razmotri svaku ponudu, uključujuću eventualnu ponudu za glavnu ulogu u nastavku serije Dolina Vukova. Trenutno je kako kaže više zainteresovan za projekte digitalnih platformi. Sviđa mu se to što je pre početka snimanja cela priča i ceo scenario već kompletiran. Po Kenanu to je najbolja opcija.

NOVO - Gokberk Demirci (ne) napušta seriju Yemin?!

By: TV Exposed