Mogu li Tolgahan Sayisman i serija Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani da poprave utisak?!

TV serija Barbaroslar, koja je sa velikim očekivanjima počela sa emitovanjem prošle sezone, nažalost nije mogla da ispuni ta očekivanja.

Mogu li Tolgahan Sayisman i serija Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani da poprave utisak?!

Foto Credits: RiriNano

 Serija, kojoj je TRT1 želeo da ostavi veliki uticaj na publiku i nije štedela ni sredstva ni trud, nažalost, uprkos svim naporima, nije mogla dati željeni rezultat. Uprkos formiranju veoma iskusnog tima sa dva veoma uticajna glumca kao što su Engin Altan Duzyatan i Ulas Tuna Astepe, problemi sa kojima se susrelo u pogledu pripovedanja i kredibiliteta doveli su do toga da život ove serije bude kratak.

Većina tima je otišla, ali serija će se vratiti na ekran sa potpuno novom pričom pod nazivom Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani. Oni koji su gledali trejlere nove serije (ili nove sezone kako se uzme), u kojoj će Tolgahan Sayisman preuzeti glavnu ulogu, počeli su da razmišljaju da bi mogli da pronađu kvalitet priče koji se nije osetio u prošloj sezoni u novoj seriji.

Čini se kao važan detalj to što će se Tolgahan Sayisman pojaviti pred svojim fanovima sa novim upečatljivim projektom 2 godine nakon što je objavio da ne želi da bude dugo na televizijskom ekranu. Možemo reći da od kako se objavljuju trejleri turske serije Barbaros Hayreddin Sultan Fermani, interesovanje publike je poraslo i da je stvoreno veoma pozitivno okruženje na društvenim medijima.

Ostaje da sačekamo da serija počne i vidimo kako će se sve to odraziti na rejting.

NOVO - Veliki ljubavni dodir u seriji Yargi!

By: TV Exposed