Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre sve popularnija i gledanija!

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre postala je novi izvor ponosa za televizijski Kanal D pred kraj sezone. Serija, adaptirana po istoimenom najprodavanijem romanu Iclal Aydin, napreduje veoma dobro kada je u pitanju rejting i popularnost.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre sve popularnija i gledanija!

Foto Credits: Internet Haber

Gledanost TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre je i dalje veoma dobra, uz uspeh u postavci priče serije, u kojoj Iclal Aydin preuzima glavnu reč, a glumci veoma dobro odrađuju svoje uloge.

Budućnost serije, koja je sa svojom 6. epizodom emitovanom u utorak, 29. marta, osvojila prvo mesto u svim kategorijama, izgleda svetla.

Nikoga neće iznenaditi da će serija Uc Kiz Kardes, koja je već garantovano da će se naći na ekranu u drugoj sezoni, svojom efektnom pričom u narednoj sezoni doneti milione na ekran Kanala D. Ozgu Kaya, Berker Guven, Almila Ada, Melisa Berberoglu i Nazli Senem Unal ističu se kao mlada i uspešna imena ove nove turske serije.

Reha Ozcan, Iclal Aydın i Veda Yurtsever takođe doprinose usponu serije prikazujući svoja iskustva. U priči o dugo očekivanoj seriji, čija će 7. epizoda biti emitovana u utorak, 5. aprila, priča ide korak po korak ka ljubavi Turkana i Somera.

NOVO - Poznato da li će Cansu Dere glumiti u novoj seriji Siyaha Bulasan Kadinlar!

By: Milt-TV Exposed