Nova turska serija Uysallar / Poslušni nije oduševila?!

Pre nekoliko dana na digitalnoj platformi Netflix bila je premijera nove turske serije koja nosi naziv Uysallar / Poslušni. Za razliku od nekih prethodnih turskih projekata na ovoj platformi, nova serija nije oduševila.

Nova turska serija Uysallar / Poslušni nije oduševila?!

Foto Credits: IMDB

Serija Uysallar / Poslušni, ruku na srce nije ni mnogo promovisana. Mnogima je to bilo i čudno, s obzirom na dobar glumački kadar. Sve to se pretočilo u ne baš dobar start ovog projekta na Netflixu. Serija je daleko iza projekta Midgniht at the Pera Palace, koji i dalje drži 35. mesto među svim Netflix projektima i filma Sen Yasamaya Bak koji je bio 4. među svim filmovima na ovoj digitalnoj platformi.

Nova serija, Uysallar je na 2. mestu u Turskoj. Međutim, projekat ni u jednoj drugoj državi nije bilo zapažen. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija, ali prema dosadašnjim rezultatima, teško da bilo ko može biti zadovoljan.

Da li je problem u nedovoljnoj promociji samog projekta ili radnja serije jednostavno nije preterano oduševila i zadovoljila apetite gledalaca – teško je govoriti.

Podsećamo, u ovoj novoj turskoj seriji ima nekoliko poznatih imena kao što su Haluk Bilginer, Oner Erkan, Songul Oden, Ugur Yucel...

NOVO - Ima li sličnosti između Pinar Deniz i Ceylin?!

By: Milt-TV Exposed