Najpopularniji likovi iz turskih TV serija u februaru 2022. godine

Stigla nam je nova zanimljiva lista vezana za turske televizijske serije i društvene mreže. Ovaj put objavljena je lista najpopularnijih likova u proteklom mesecu.

Najpopularniji likovi iz turskih TV serija u februaru 2022. godine

Foto Credits: DiziCentral

Somera koja pravi ove analize prati pominjanja u ovom slučaju likova na tri najveće društvene mreže, Instagramu, Twitteru i Facebooku. U pitanju su podaci dobijeni samo od korisnika iz Turske.

U top 5 likova, zapaženi su likovi iz tri serije. Reč je o serijama Kardeslerim / Moja braća, Teskilat / Organizacija i Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta.

Najviše se pričalo i pisalo o Asiye iz serije Kardeslerim / Moja braća i to 6.549.334 puta. Na drugom mestu po popularnosti je Doruk iz iste serije. On je imao tek par hiljada manje od Asiye, odnosno 6.546.672 tkzv. iletija.

Treće mesto pripalo je Serdaru iz serije Teskilat / Organizacija. Serdar je pomenut 4.652.194 puta. Četvrta pozicija pripala je njegovoj koleginici Zehri iz iste serije sa 4.384.491 iletija.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

Na petom mestu kada su likovi iz turskih serija, odnosno njihova popularnost na društvenim mrežama u prethodnoj nedelji je Ozan iz serije Ask Mantik Intikam sa 2.800.600.

Koji od ovih likova je vama omiljeni? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Turski filmovi zapaženi na Netflixu

By: Milt-TV Exposed