Melisa Senolsun na odmoru vaga nove ponude

Melisa Senolsun, koja je zauzela svoje mesto sa likom Ruye u seriji Masumlar Apartmani, koja je emitovana na ekranu TRT1, napustila je ovaj projekat. Glumica se pridružila seriji na početku druge sezone i dala je zapažen učinak.

Melisa Senolsun na odmoru vaga nove ponude

Foto Credits: Onedio

Bilo je i tvrdnji da je Melisi Senolsun ponuđena uloga Inci, koju je tumačila Farah Zeynep Abdullah, ali da glumica tu ulogu u početku nije prihvatila. Melisa je otišla da se odmori nakon što se završila njena uloga u projektu Masumlar Apartmani i nedavno dala novi intervju.

Međutim, glumica ne želi da čeka dugo i u fazi je procene ponuda. Glumica je rekla: „Na odmoru sam, odmaram se. Čitam projekte, odnosno ponuđene uloge“, rekla je ona.

Melisa Senolsun, koja veruje u astrologiju, izjavila je da je koristila i zvezdanu kartu dok je procenjivala ponude koje su joj stizale. Glumica je u svojoj izjavi objasnila: „Kad god postoji posao koji nisam odabrala, on te sezone hara ekranima. Naravno, uvek biram projekte prateći svoje srce, ali ne mogu da pobegnem ni od ove situacije.”

Novinarima je bila zanimljiva ova njena izjava pa su je upitali. „Da li ćete birati gledajući zvezdanu kartu za nove projekte?“ Poznata glumica je na pitanje dala sledeći odgovor:

„Ne baš tako. Dajem značaj zvezdanoj karti tako što odvajam svoj posao i svoj život. Htela sam da kažem da zaista verujem u ove vrste energija. Ne sudim o ulogama gledajući kartu. Zainteresovana sam za to,  jednostavno volim.”

NOVO - Hazal Kaya saopštila lepe vesti njenim fanovima

By: Milt-TV Exposed