Omer postaje ono što je bila Nursema u seriji Kizilcik Serbeti

Loši događaji koji su se desili liku Nurseme u prvoj sezoni serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice dali su veliki doprinos gledanosti serije.

Omer postaje ono što je bila Nursema u seriji Kizilcik Serbeti

Foto Credits: DiziCentral

Lik Nurseme, koju igra Ceren Yalazoglu Karakoc, ostavio je trag u prvoj sezoni serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Nursemu, koja je zbog pritiska porodice bila udata za čoveka kojeg nije volela i nije mogla da se spoji sa čovekom kojeg je volela, u bračnoj noći je muž gurnuo kroz prozor, što je izazvalo veliku reakciju.

Tokom ovih događaja, serijal Kizilcik Serbeti je toliko povećao svoju publiku da je uspeo da se takmiči direktno sa do tada snažnim projektom Yali Capkini.

Međutim, kako se uzbuđenje u Nurseminoj priči smanjilo u narednim epizodama, došlo je do smanjenja gledanosti.

Sada Omer nosi priču

U drugoj sezoni potreban je niz događaja koji će nositi priču o seriji. U ovom trenutku, čini se da su scenaristi odabrali lik Omera, kojeg igra sjajni glumac Baris Kilic.

U finalu prve sezone, signali da će Omer ili Kivilcim poginuti u nesreći doveli su do toga da scenaristi rade suprotno i održavaju oba lika u životu.

Lik Omera je sada naglašen kroz bolest i da mu preti smrt. Ovako drastični događaji bili su neophodni da bi priča u ovom trenutku zadržala publiku na ekranu, da uzbuđenje ne bi nestalo i da bi predstojeće epizode ​​bile otvorene za iznenađenja.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Uspon u karijeri Ahsen Eroglu

By: TV Exposed