Sumeyye Aydogan dobila priliku da zablista punim sjajem

Sumeyye Aydogan je jedna od najtalentovanijih turskih glumica. Uskoro ćemo je gledati u novom projektu, tačnije TV seriji Donence.

Sumeyye Aydogan dobila priliku da zablista punim sjajem

Foto Credits: RiriNano

Za glumu se interesovala još od školskih godina. Kao prekretnicu u svom životu Sumeyye Aydogan navodi preseljenje u Istanbul.  Glumica je na tu temu izjavila:

„Odrastala sam u Ankari, ta linija mog života se tako lepo promenila nakon što sam došla u Istanbul... Mogu reći da je Istanbul bio moja prekretnica.”.

Svoju televizijsku avanturu započela je 2021. sa likom Menekse, koju je tumačila u TV seriji Benim Kahraman Babam. Pažnju je privukla likom Melise u TV seriji Duy Beni  Čuj me. U jednom od intervjua je izjavila da ne može da zaboravi kroz šta je prošla prvog dana gledanja drame Duy Beni i navela da ima neke sličnosti sa likom Melise koju je igrala u TV seriji Čuj me.

Početak nove serije 4. jula

Sumeyye Aydogan je rodjena u Ankari 1997. godine. Visoka je 168 cm i teška 54 kilograma, ima braon oči i mnogi smatraju neodoljiv osmeh.

Od 4. jula ćemo je gledati u glavnoj ulozi nove turske TV serije pod nazivom Donence. Sumeyye mnogi smatraju jednom od najtalentovanijih glumica mladje generacije u Turskoj.

Da li je zaista tako moći će da pokaže u novoj priči i seriji u kojoj će tumačiti glavnu ulogu. Aydogan jeste zvezda u nastajanju, a da li će zablistati baš u seriji Donence ostaje da vidimo.

NOVO - Asli Tandogan je uzbuđena zbog serije Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed