Safak Pekdemir u novom, emotivnom projektu

Safak Pekdemir, rođena u Istanbulu 1988. godine, postala je jedno od imena koje se dokazalo svojim TV serijama i bioskopskim projektima. Glumica, koju smo gledali u različitim projektima tokom njenog glumačkog puta, započetog 2010. godine TV serijom Made in Turkey, imala je neke uspešne nastupe.

Safak Pekdemir u novom, emotivnom projektu

Foto Credits: IMDB

Safak Pekdemir iza sebe ima jedanaest projekata. Poslednje serije na kojima je radila su Yalancilar ve Mumlari i Yasak Elma. U seriji Yalancilar ve Mumlari je glumila Melihu, dok je u popularnoj TV seriji Yasak Elma oživela lik Zehre.

Glumica je imala veliki broj ponuda a odlučila se za film koji će biti snimljen o muzičaru Barisu Akarsuu, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2007. godine. Reč je o projektu koji će biti prožet emocijama.

Ismail Ege Sasmaz će tumačiti lik Barisa Akarsua, a  Asli Bekiroglu gledaćemo kao njegovu lepšu polovinu. Sa publikom u ovom projektu će se sastati i Safak Pekdemir kao prijateljica muzičara koji je preminuo u mladosti.

Baris Akarsu, koji je preminuo 4. jula 2007. godine i tada je mnoge svoje obožavaoce doveo do suza, postao je jedno od imena koja se i danas pamte i čije pesme mladi i dalje rado slušaju.

Pripreme za film se nastavljaju i očekuje se da će snimanje uskoro početi.

NOVO - Berrak Tuzunatac u novoj TV seriji!

By: Milt-TV Exposed