Berrak Tuzunatac u novoj TV seriji!

Glumica Berrak Tuzunatac je poslednjih nekoliko godina daleko od televizijskih ekrana. Novi projekat glumice, koja se poslednji put pojavila u seriji Kursun sa uspešnim imenima kao što su Engin Altan Duzyatan, Burcin Terzioglu i Sarp Akaya, njeni fanovi su željno iščekivali.

Berrak Tuzunatac u novoj TV seriji!

Foto Credits: IMDB

Berrak Tuzunatac je debitovala sa likom Bade u seriji Ezel, a u kojoj su glumci bili vrhunski kao što su Kenan Imirzalioglu, Cansu Dere, Yigit Ozener, Baris Falay i drugi. Svojim umetničkim radovima stekla je ime na društvenim mrežama.

Najavljen je dugo očekivani novi projekat ove lepe turske glumice. Berrak Tuzunatac je izjavila da će tumačiti ulogu u projektu Hayallerim, Babam ve Sen, jednoj od serija nove sezone Kanala D, koja se sprema da uđe u letnju sezonu veoma efektnom priču. Ozan Dolunay će pratiti ovu glumicu u glavnoj ulozi projekta.

Cevdet Mercan, koji je poslednjih godina producirao uspešne TV serije kao što su Kanunsuz Topraklar, Seref Sozu i Zalim Istanbul, sedeće u rediteljskoj fotelji projekta. Sirma Yanık će napisati scenario ove nove TV serije.

Poznati sui  prvi detalji radnje koja nas očekuje. Ozan Dolunay će glumiti fenomena društvenih mreža, a Berrak njegovog menadžera u TV seriji Hayallerim, Babam ve Sen. Kasting serije se nastavlja.

Planirano je da se rad na ovom projektu započne u avgustu.

NOVO - Prve informacije oko serije Gecenin Ucunda

By: Milt-TV Exposed