Još jedan glumac iz Cukura u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Turska serija Uc Kurus / Tri novčića nastavlja da beleži sasvim solidne rezultate gledanosti. Oko ovog projekta se zaista podiglo dosta prašine, ali to za sada ne utiče na emitovanje same serije.

Još jedan glumac iz Cukura u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: IMDB

Od samog starta se dosta pisalo o seriji Uc Kurus / Tri novčića. Čak su i ljudi zaduženi za taj projekat najavljivali da je serija na neki način nastavak serije Cukur. Te visine ipak za sada nije dostigla, a kako stvari stoje i teško će. Serija Uc Kurus ima dobru gledanost, ali je serija Cukur bila prosto rečeno nivo iznad.

Danas su stigle nove vesti o glumcima u ovoj seriji. Glumačkoj ekipi se pridružio jedan iskusan glumac. U seriji Uc Kurus ćemo gledati i Kadira Cermika. On će u ovom projektu tumačiti lik po imenu Baybars.

Kadir Cermik je rođen 1977. godine a iza sebe već ima 19 uloga. Uloga u seriji Uc Kurus mu je jubilarna, dvadeseta u dosadašnjoj karijeri.

Poslednju ulogu imao je u već pomenutoj hit seriji Cukur. U njoj se u 130 epizoda pojavljivao kao Emmi. Pre toga glumio je u nekoliko filmova kao i u TV serijama Muhtesem Yuzyil: Kosem, Kirgin Cicekler, Karadaji, Bana Sevmeyi Anlat i drugim. Imao je ulogu i u seriji Sulejman Veličanstveni u kojoj je u 23 epizode tumačio lik Louisa II od Mađarske (Lajosa).

NOVO - Turska glumica Bige Onal – Volela bih da živim u 15. ili 16. veku!

 By: Milt-TV Exposed