Baris Arduc u iščekivanju lepih vesti

Turski glumac Baris Arduc je nedavno bio zaista sjajan u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, odnosno prvoj sezoni koja je emitovana. Glumac u narednom periodu očekuje jako lepe vesti u privatnom životu.

Baris Arduc u iščekivanju lepih vesti

Foto Credits: Internet Haber

Baris Arduc svoj glumački kvalitet dokazuje iz projekta u projekat. Do sada je već nekoliko puta pokazao da je zaista sjajan u svom poslu. Glumac vrlo brzo očekuje i lepe vesti u svom privatnom životu. Evo i o čemu se radi.

Turski glumac Baris Arduc  i njegova supruga Gupse Ozay odbrojavaju dane do rođenja njihove kćerke. Prema pisanju turske štampe, porodjaj je predvidjen za 10. septembar. Tako da će se njih dvoje u narednim danima po prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Podsećamo, par se venčao 2020. godine.

Kada je u pitanju njegov raspored na poslu, Baris vredno radi već neki period. Prvo je snimio dve epizode nove sezone istorijske serije Alparslan Buyuk Selcuklu, zatim se privremeno preselio na drugi set. Glumac je otpočeo snimanje druge sezone Netflixove serije Kulup / Klub. Nakon što snimanje, odnosno njegov deo posla na ovom projektu bude završen, Arduc će se vratiti na set serije o sultanu Alparslanu, od koje su i u ovoj sezoni velika očekivanja.

Baris zaista može da uživa u poslovnim uspesima, ali i u lepim dešavanjima u njegovom privatnom životu.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Can Yaman i Francesca Chillemi oduševili stajlingom na festivalu (FOTO)

By: TV Exposed