Hazal Kaya saopštila lepe vesti njenim fanovima

Poznata turska glumica Hazal Kaya uskoro će izaći pred svoje fanove sa svojim novim projektima. Glumica, koja je bila na dnevnom redu medija i na društvenim mrežama sa serijom Midnight at the Pera Palace koja je od nedavno dostupna na Netflixu, napravila je veliki pomak u popularnosti van granica Turske sa serijom koja je postala jedna od najgledanijih produkcija u mnogim zemljama sveta.

Hazal Kaya saopštila lepe vesti njenim fanovima

Foto Credits: TV100

Dok su neki krugovi u Turskoj žestoko kritikovali Hazal Kayu zbog ovog projekta, glumicu su veoma obradovali pozitivni komentari i poruke podrške iz inostranstva. Serija Midnight at the Pera Palace veoma se dopala ljubiteljima stranih TV serija i smatraju da je Hazal Kaya veoma dobra glumica.

Popularna glumica nastavlja pregovore za nove projekte. Glumica je rekla: „Nadam se da ćete saznati sve. Ne bi bilo u redu sada bilo šta reći“, istakla je ona. Ovim rečima, glumica je izjavila da ima projekat, ali još nije sve jasno. Fanovi Kaye su takođe veoma radoznali i nadaju se da će se detalji o novom projektu pojaviti uskoro.

Hazal Kaya je takođe potvrdila vest da se priprema nastavak pomenute internet serije Midnight at the Pera Palace. Glumica, koja nije htela i nije mogla da dalje detaljne informacije, rekla je: „Druga sezona će biti veoma slatka“ i prenela lepu vest svim svojim fanovima da se projekat nastavlja.

Navodeći da njen sin Fikret Ali raste, glumica je prvi put izrazila da razmišlja o drugom detetu.

NOVO - Serija Kara Tahta / Tabla na raskrsnici

By: Milt-TV Exposed