Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama u februaru 2022. godine

Kompanija DigiLUP objavila je listu najpopularnijih javnih ličnosti u Turskoj na društvenim mrežama u toku prošlog meseca. Prenosimo rezultate kada su u pitanju turski glumci.

Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama u februaru 2022. godine

Foto Credits: IMDB

Najpopularnij turski glumac prošlog meseca, odnosno onaj koji je najviše puta pomenut je Caglar Ertugrul, glavni glumac serije Teskilat / Organizacija sa 3.7 miliona pominjanja.

Iza njega je Onur Seyit Yaran, koji ga prati u korak sa 3.6. Na trećoj poziciji je Ilhan Sen, koji je pažnju na sebe privukao najviše zbog njegove uloge u TV seriji Ask Mantik Intikam sa 2.3 miliona. Četvrti je Ekin Koc sa 1.6.

Na petom mestu je glavni glumac serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, koja je obnovljena za novu sezonu, Akin Akinozu. On je pomenut preko milion puta na društvenim mrežama u toku februara 2022. godine.

Šesto mesto zauzeo je Gokhan Alkan sa 996.800 i više. Sedmi je Baris Arduc koji radi sjajan posao u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu sa preko 920.800 pominjanja. Osmo mesto je pripalo glavnoj zvezdi dnevne serije Emanet, Halilu Ibrahimu Ceyhanu sa oko 899.400.

Deveti je Uraz Kaygilaroglu sa više od 793.800 a deseti Yigit Kocak sa oko 655.000 pominjanja.

Ko je vaš favorit kada su u pitanju turski glumci? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Buse Arslan imala udes!

By: Milt-TV Exposed